2 jarige opleiding Yoga of Sound

-NIEUW-

In februari 2023 start de eerste editie van mijn nieuwe opleiding Yoga of Sound. Bekwaam jezelf in het toepassen van de yoga van klank en ga als practicioner aan de slag.

Leer spelen op het Indiaas harmonium

Een nieuwe opleiding: start in het voorjaar van 2023.
Eerstvolgende kennismakingsworkshops:  8 en 13 januari

Wil je zelf ervaren of het Indiaas harmonium ook jóuw instrument kan worden? Sluit dan aan bij een kennismakingsworkshop Indiaas harmonium & mantrazingen. Maak kennis met dit bijzondere instrument en ontdek hoe je jezelf kunt begeleiden bij het zingen van mantra’s.

Mantrazingen online

Vanaf het ingaan van de wintertijd zoeken we elkaar -online- op en zingen we samen mantra’s. Het verbindt meer dan je wellicht zou verwachten.
Iedere dinsdagavond van 19:45 tot 21:00 uur. Tot het ingaan van de zomertijd.

Satsang in Oosterbeek

Maandelijks kun je terecht in Oosterbeek om mantra’s te zingen, te luisteren naar een inspirerende tekst en te mediteren. Met Sjoerd, Willem Paul, Gauranga en diverse gasten.
3 dec, 18 dec en vanaf 6 januari maandelijks op de eerste vrijdag van de maand.

Zingen met tanpura en shrutibox (workshop)

22 januari ’23

In een ééndaagse workshop maak je kennis met deze twee bijzondere instrumenten. Van intuïtief zingen tot het begeleiden van mantra’s. Stemming en techniek.
De instrumenten zijn voor je aanwezig.

Adem, mantra & meditatie

Tien actieve meditatie-avonden in Yogaschool Zweiersdal, Oosterbeek.  Verdiep je meditatie met ademhalingsoefeningen en het zingen van mantra’s.

Vanaf 7 oktober.

De Kracht van Mantra
vierdaagse cursus

In de cursus De Kracht van Mantra ontdek je hoe je mantra’s kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Je verdiept je in de vedische, tantrische en devotionele mantra’s. We reciteren en zingen, mediteren en leren, over herkomst en de juiste uitspraak.

Inmiddels van start gegaan.

tanpura shrutibox Indiaas harmonium

Verkoop Indiase instrumenten

Op zoek naar een nieuw Indiaas harmonium, een shrutibox of een tanpura? Kom dan eens langs in mijn atelier in Velp (bij Arnhem). Er is altijd een ruime keuze. Je kunt ook bij me terecht voor onderhoud en het stemmen van je instrument.