De Kracht van Mantra
Inspiratieweekeinde

In de inspiratieweekeinden “De Kracht van Mantra” ontdek en ervaar je hoe je mantra’s kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Je verdiept je in de vedische, tantrische en devotionele mantra’s. We reciteren en zingen, mediteren en leren, over herkomst en de juiste uitspraak.

Meerdere data per jaar,

mantra – meditation retreat with Manish Vyas

Special retreat with the Indian musician Manish Vyas.

August 25-26-27 in Zweiersdal, Oosterbeek

Mantra

De Kracht van Mantra
ZOMERCURSUS / retraite

In de cursus De Kracht van Mantra ontdek je hoe je mantra’s kunt inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je verdiept je in vedische, tantrische en devotionele mantra’s. We reciteren en zingen, mediteren en leren, over herkomst en de juiste uitspraak. Een heerlijke zomerweek.

Satsang in Oosterbeek

Maandelijks kun je terecht in Oosterbeek om mantra’s te zingen, te luisteren naar een inspirerende tekst en te mediteren. Met Sjoerd, Willem Paul, Gauranga en diverse gasten.
3 dec, 18 dec en vanaf 6 januari maandelijks op de eerste vrijdag van de maand.

Zingen met tanpura en shrutibox (workshop)

12 mei, 24 september

In een ééndaagse workshop maak je kennis met deze twee bijzondere instrumenten. Van intuïtief zingen tot het begeleiden van mantra’s. Stemming en techniek.
De instrumenten zijn voor je aanwezig.

Leer spelen op het Indiaas harmonium

Een nieuwe opleiding: start in het voorjaar van 2023.
Eerstvolgende kennismakingsworkshops:  25 maart in Groningen, 8 april in De Steeg

Wil je zelf ervaren of het Indiaas harmonium ook jóuw instrument kan worden? Sluit dan aan bij een kennismakingsworkshop Indiaas harmonium & mantrazingen. Maak kennis met dit bijzondere instrument en ontdek hoe je jezelf kunt begeleiden bij het zingen van mantra’s.

Adem, mantra & meditatie

Actieve meditatie-avonden in Yogacentrum Zweiersdal, Oosterbeek.  Verdiep je meditatie met ademhalingsoefeningen en het zingen van mantra’s.

tanpura shrutibox Indiaas harmonium

Verkoop Indiase instrumenten

Op zoek naar een nieuw Indiaas harmonium, een shrutibox of een tanpura? Kom dan eens langs in mijn atelier in Velp (bij Arnhem). Er is altijd een ruime keuze. Je kunt ook bij me terecht voor onderhoud en het stemmen van je instrument.