Opleidingen en workshops

Opleiding mantrazang & Indiaas harmoniumP1030227 (1)

De opleiding mantrazang & Indiaas harmonium is gericht op hen die het zingen van mantra’s in een groep willen kunnen leiden of met het chanten hun eigen spirituele discipline willen verdiepen. Voor yogadocenten en docenten mindfulness en meditatieleraren is het een waardevolle scholing. Je leert het Indiaas harmonium te bespelen zodat je jezelf bij het chanten kunt begeleiden.

LEES VERDER


Worksh_DSC0376op tanpura en monochord

In deze workshop maak je kennis met de Indiase tanpura en de (westerse) sandawa. Beide muziekinstrumenten hebben in muzikale zin een begeleidende rol. Ze hebben een sterk meditatieve werking en ze kunnen dus ook als zodanig worden ingezet.

LEES VERDER


Kennismakingsworkshop mantrazingen & IndiaP1030244as harmonium

In deze workshop maak je kennis met de inhoud van de opleiding Mantrazang & Indiaas harmonium die meerdere malen per jaar start. In een paar uur tijd leer je al veel over mantra’s en zet je je eerste stappen in het bespelen van het harmonium.

LEES VERDER


Harmoni_DSC0417umles privé

Wil je liever het Indiaas harmonium leren bespelen door middel van een aantal op maat gesneden lessen? Dat kan! Neem dan direct contact met me op.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.