Mantrazingen

Programma 2021

Vol goede moed hebben we het programma voor de zomer en het najaarvan 2021 opgesteld. Deze programma’s gaan door, tenzij….

Ik verheug me erop met jullie weer samen te komen en ons te verdiepen in de mantra en de kracht ervan te ervaren.

Download hier het programma.

Leer vedische mantra's

Zomercursus: De Kracht van Mantra

Zesdaagse zomercursus “De Kracht van Mantra”. We duiken in de historie van de mantra en volgen de weg terug naar de bron. Je leert mantra’s kennen, begrijpen en toepassen vanuit een drietal verschillende traditionele invalshoeken: vanuit de shabda yoga, vanuit de shakti yoga en vanuit de bhava yoga. Daarnaast ontdekken we een vierde element namelijk de muzikale achtergronden, toonsystemen en klanken.

Er zijn twee groepen in augustus.

Spiritueel ontwikkelingsjaar

Onder de naam Empowered by Mantra kun je, begeleid door Gauranga en gedragen door de enorme rijkdom aan mantra’s, je spirituele groei een boost geven. Het programma van online leren, één-op-één coaching en themadagen op locatie duurt tien maanden en is een investering in jezelf.

Privélessen op het Indiaas harmonium

Wil je NU erg graag starten met het mantrazingen en het harmonium? Neem dan contact met me op via gauranga@mantrazingen.nl of bel me op 06 410 399 60 en we maken afspraken over privélessen.

Je kunt ook vanuit privélessen overstappen in een groep.

Leer vedische mantra's

Cursus Veda Chanten

Verdiep je in de traditionele Vedische manier van het reciteren van mantra’s. Deze eeuwenoude techniek vraagt om een investering en commitment, maar de beloning is krachtig. Het brengt je focus en diepe meditatieve ervaringen.

tanpura shrutibox Indiaas harmonium

Verkoop Indiase instrumenten

Op zoek naar een nieuw Indiaas harmonium, een shrutibox of een tanpura? Kom dan eens langs in mijn atelier in Velp (bij Arnhem). Er is altijd een ruime keuze. Je kunt ook bij me terecht voor onderhoud en het stemmen van je instrument.

Leer spelen op het Indiaas harmonium

Wil je zelf ervaren of het Indiaas harmonium ook jóuw instrument kan worden? Sluit dan aan bij een kennismakingsworkshop Indiaas harmonium & mantrazingen. Maak kennis met dit bijzondere instrument en ontdek hoe je jezelf kunt begeleiden bij het zingen van mantra’s.
In juli kun je deelnemen aan de zomercursus. Een nieuwe -reguliere- opleiding Indiaas harmonium start op 10 september 2021.