Kennismakingsworkshop Indiaas harmonium en mantrazingen

Maak kennis met het Indiaas harmonium en zet je eerste stappen in het bespelen ervan.

In deze drie uur durende workshop kruip je zelf achter het Indiaas harmonium en leer je je eerste mantra’s te begeleiden. Je leert de herkomst en geschiedenis van het Indiaas harmonium en je gaat zelf ervaren hoe het is om er op te spelen. In de workshop is er ook veel aandacht voor de achtergronden en herkomst van mantra’s. De workshop is een op zichzelf staande activiteit, maar voor wie erover denkt de opleiding Indiaas harmonium & mantra te gaan volgen is het een goede kennismaking met het instrument en met Gauranga als docent.

Kosten: 85 euro (incl 21% BTW). 

Voor deze workshop is geen (muzikale) basiskennis vereist, je hoeft geen notenschrift te kunnen lezen. Een harmonium staat voor je klaar.
Start je binnen drie maanden met de opleiding dan krijg je 50% van de workshopkosten terug.

Meld je aan

Indiaas harmonium scale changerOp zoek naar een eigen Indiaas harmonium? In mijn shop kun je zien welke ik op voorraad heb. Je vindt er instrumenten voor beginners en professionals.

Datum: zondag 1 augustus 2021
Tijd: 10:00 – 13:00 uur
Plaats: Ursula van Raesfeltlaan 26, 6994 BC De Steeg

Datum: vrijdag 3 september 2021
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Plaats: Yogaschool Zweiersdal, Weverstraat 65, 6862 DK Oosterbeek

Datum: zaterdag 11 september 2021
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Plaats: Ursula van Raesfeltlaan 26, 6994 BC De Steeg

Meld je aan

Covid-19 richtlijnen

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen m.b.t. Covid-19. Dat betekent vooral dat je niet deelneemt als je de betreffende specifieke Covid-gerelateerde klachten hebt. In de cursusruimte kunnen we de onderlinge afstand goed in acht nemen. Het aantal deelnemers is daarop afgestemd. Ik hanteer het protocol van het Koornetwerk Nederland dat veilig zingen in groepen waarborgt. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kans op verspreiding van het coronavirus in de cursussen niet groter is dan elders in de samenleving.

  • wie klachten heeft blijft thuis of laat zich testen (want als het virus er niet is kan het zich niet verspreiden)