Hoe kom ik aan een harmonium?

Mantrazingen.nl importeert zelf kwaliteitsharmoniums uit India. Ik kan je daarom aan een goed harmonium helpen en ik bied je drie opties:

  • Huur (alleen voor cursisten): je betaalt 30 euro exclusief BTW per maand voor een basisharmonium dat ik voor je uitkies en aan je beschikbaar stel. De huur geldt zolang de cursus duurt, na afloop van de cursus (laatste bijeenkomst) lever je het direct weer in.
  • Koop: je kiest zelf een harmonium uit mijn assortiment en je betaalt direct. Het harmonium is dan natuurlijk meteen van jou.
  • Huurkoop: je kiest zelf het harmonium dat je wilt hebben en je huurt het voor een bepaalde periode (4 of 8 maanden). Het huurbedrag bestaat uit de aanschafprijs gedeeld door het aantal maanden. Pas aan het einde van de afgesproken looptijd word je de eigenaar van het harmonium. Ik zal het harmonium terugvorderen als je je betalingsverplichtingen niet nakomt. Bij huurkoop komt op de aanschafprijs een toeslag van 5%.