Zomercursus De Kracht van Mantra

Home/Zomercursus De Kracht van Mantra
Laden Evenementen

Wegens succes herhaald!

Inmiddels voor de zesde keer is er de Zomercursus Kracht van Mantra. Het geeft je de kans om je zomer op een bijzondere manier in te vullen. Maak je eigen retraite! Zes dagen achtereen houden we ons bezig met klanken en mantra’s. Met zingen, chanten, reciteren en mediteren. Het is een ontspannen manier om te leren en om jezelf ontvankelijker te maken voor klank en mantra. Helend en vervullend.

Yoga van de klank

De zomercursus De Kracht van Mantra is een cursus in de yoga van de klank.

Yoga kent vele stromingen. Eén daarvan is de Nāda Yoga, de yoga van de klank. Nāda Yoga is gebaseerd op een eeuwenoud stelsel van mantra’s, klanken, toonsystemen en andere oefeningen dat tot op de dag van vandaag in ontwikkeling is. Het systeem helpt ons om stress te verminderen, onze gezondheid te bevorderen en onze spirituele ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. Zoals alle vormen van yoga vindt het haar wortels in het oude India. Hoewel de Nāda Yoga een zelfstandige stroming is, kan hij perfect worden gecombineerd met nagenoeg iedere andere stroming binnen de yoga.

Voor wie?

Deze cursus is open voor iedereen. Je kunt de aangereikte kennis en ervaring gebruiken voor je eigen (spirituele) ontwikkeling of inzetten in je professionele praktijk.

Ben je yogadocent? Dan kun je je lessen verdiepen en verrijken met mantra en klank. Liefhebbers van mantrazang biedt het een verbreding en uitbreiding van het begrip en de ervaring  met mantra’s. Muzikanten en zangers krijgen de mogelijkheid zichzelf meer spiritueel te ontwikkelen. Als klankwerker of -healer ontdek je nieuwe technieken om in te zetten in je eigen praktijk.

Deel dit bericht met je vrienden!

Titel

Ga naar de bovenkant