Laden Evenementen

In deze zeer korte versie van de cursus De Kracht van Mantra ontdekken we de “Yoga van de Klank”. We duiken in de historie van het gebruik van mantra’s en je leert mantra’s kennen, begrijpen en toepassen vanuit een drietal verschillende traditionele invalshoeken: vanuit de shabda yoga, vanuit de shakti yoga en vanuit de bhava yoga. We zullen in dit weekend vooral veel doen en ervaren: reciteren, zingen, klanken.

Deze tweedaagse is open voor iedereen. Je kunt de aangereikte kennis en ervaring gebruiken voor je eigen (spirituele) ontwikkeling of inzetten in je professionele praktijk. Het is een fijne afsluiting van de zomerse-vakantieperiode.

Ben je yogadocent? Dan kun je je lessen verdiepen en verrijken met mantra en klank. Liefhebbers van mantrazang biedt het een verbreding en uitbreiding van het begrip en de ervaring  met mantra’s. Muzikanten en zangers krijgen de mogelijkheid zichzelf meer spiritueel te ontwikkelen. Als klankwerker of -healer ontdek je nieuwe technieken om in te zetten in je eigen praktijk.

Je regelt je maaltijden en eventuele overnachting zelf. Zo kun je je weekeinde omtoveren tot een mini-retraite.

Gegevens

Begin:
27 augustus van 10:30
Einde:
28 augustus van 16:00
Kosten:
€230

Organisator

Gauranga Hontelez
Telefoon:
06 410 399 60
E-mail:
gauranga@mantrazingen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Yogaschool Zweiersdal, Oosterbeek
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gld 6862DK Nederland
Telefoon:
0641039960

Deel dit bericht met je vrienden!

Titel

Ga naar de bovenkant