Inspiratieweekend Kracht van Mantra

Laden Evenementen

Laat je in dit retraite-achtige weekend inspireren door De Kracht van Mantra.  We duiken in de historie van het gebruik van mantra’s en je leert mantra’s kennen, begrijpen én toepassen vanuit een drietal verschillende traditionele invalshoeken: vanuit de shabda yoga, vanuit de shakti yoga en vanuit de bhava yoga. We zullen in dit weekend vooral veel doen en ervaren: reciteren, zingen, klanken.

Deze tweedaagse is open voor iedereen. Je kunt de aangereikte kennis en ervaring gebruiken voor je eigen (spirituele) ontwikkeling of inzetten in je professionele praktijk.

Ben je yogadocent? Dan kun je je lessen verdiepen en verrijken met mantra en klank. Liefhebbers van mantrazang biedt het een verbreding en uitbreiding van het begrip en de ervaring  met mantra’s. Muzikanten en zangers krijgen de mogelijkheid zichzelf meer spiritueel te ontwikkelen. Als klankwerker of -healer ontdek je nieuwe technieken om in te zetten in je eigen praktijk.

Let op: dit programma is exclusief maaltijden en eventuele overnachting zelf. Zo kun jij je weekeinde zelf inrichten tot een mini-retraite.

Deel dit bericht met je vrienden!

Ga naar de bovenkant