Laden Evenementen

Enlightening mantra mornings

Een (ver)licht(end) zomerprogramma, 13 t/m 18 augustus in Oosterbeek

Het is heerlijk om de dag te beginnen met het zingen van mantra’s. Het is niet voor niets dat deze praktijk in nagenoeg alle spirituele tradities bestaat. In het Hindoeïsme spreekt men van “brahmamuhurta”: het uur van God. Dit tijdsblok van 3 uren duurt van 3:00 uur tot 6:00 uur in de ochtend. In deze stille uren kun je God het dichtst naderen, of God jou.

Van 13 tot en met 18 augustus kun je samen met Gauranga “and friends” de dag zingend beginnen. Ook dan zingen we in een blok (van twee uur) en omdat het vakantie is beginnen we niet ‘s nachts om drie uur, maar ‘s ochtends om half tien 🙂 . Kun je eerst lekker ontbijten.
Het programma bestaat uit eenvoudige en inspirerende mantra’s, veelal uit de devotionele stromingen. Geen lange en ingewikkelde Sanskriet teksten maar pakkende herhalingen en melodieuze en opbeurende zang. We zingen zowel traditionele versies (die je dagelijks in de Indiase ashrams kunt horen) als bekendere melodiën van “artiesten” als Krishna Das, Snatam Kaur, Gurunam Singh, Ram Das en Deva Premal.

Het chanten wisselen we af met een kleine verdieping in de teksten en een (klank)meditatie.

Het is een ontspannen manier om je vakantie te combineren met spirituele discipline, al is het hier “discipline” met een knipoog.

Gegevens

Datum:
13 augustus
Tijd:
09:30 tot 11:30
Kosten:
€95

Locatie

Yogaschool Zweiersdal, Oosterbeek
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gld 6862DK Nederland
Telefoon:
0641039960

Deel dit bericht met je vrienden!

Titel

Ga naar de bovenkant